lite väl tufft...

Nae... man är ju inte tjugo längre.
Det funkar inte riktigt att jobba hela dagrna och sedan köra på hårt om kvällarna. Eller ja, hårt och hårt, det är väl relativt.
Måndag var ganska städat, la mig halv elva efter Comedy Raw. Upp klockan sex på tisdag och till gymet, jobbade till halv två och sedn var det Alumnträff på GVC med intressant seminarie om oljeprospektering och efter det buffe med mingel och dryck.
Onsdag upp klockan sex och sedan till jobbet, hem klockan 17 och sedan vidare till Anders och så drog vi med stora förväntningar på Mayhemspelning. Allt var försenat där vilket slutade med att jag var hemma vid två och hade fått för mycket dricka. Hmmmm, blev lite sovmorgon dagen efter (och ingen träning) var inte på jobbet förrän nio. Jobba till fem och sedan hem och vidare till nästa konsert, med min fru Anna och Anna och Åsa, vilket var Takida med förband. Och grymt bra förband! Sonic Syndicate, Eller Sunes syndikat som sällskapet uppfattade först. Och jag tycker att Takida gjorde en bra spelning med, trots att jag inte kände mig särskillt hemma bland publiken.
Fredag, jobba normaldag, hem och kolla på Transformers 2, bli tramsfånenostalgisk( jag var helt såld på det som min morbror då kallade tramsfåners när jag var liten), somnade halv elva.
Lördagens dag, var relativt lugn för mig även om jag blev lite stressad av att min klocka stannade så att jag missade systembolaget med en minut (!), skulle inte ha något viktigt så det gick lika bra om inte bättre med whiskychoklad. På kvällen lyckades vi få in både svärfars sextioårskalas och kombinerad inflyttningsfest/30-årskalas. Jag kände knappt någon på nån av festerna men hade det mycket trevligt ändå. Men väldigt skönt att ha en gravid fru att skylla på när jag är trött och vill hem. Hon har ju ursäkt att vara trött...
Sprang milen igår och satt annars mest och gjorde nästan helt klart kortsortering av bröllopskort inför internetvisning av bilderna samt tackkort. Ligger ju fruktansvärt långt efter där, trots att det är jättekul att kolla på bilderna och att återuppleva bröllopet.

men denna vecka var i tuffaste laget för mig.
Det är nu jag inser att jag bor i en vuxen människas kropp, har en vuxen människas liv...
men jag känner mig inte vuxen alls. Och det verkar vara så det känns att vara vuxen.

Jag är för gammal för det här...

Men lycklig ändå

Inredning

Avnjuter en Adnams bitter i jamesons frodiga grönska ( se hörnet av
fönstret)

Göra läxan

Igår så började jag och Anders förbereda oss inför vår Belgien
resa på Lucia.
St fuillient, maredsous brune 8 och La trappe trippel blev testade,
betygsatta och rescenserade denna vecka.
Trevligt

Fredag den 13

Strålande väder, späckhuggare och havsörn. Lite norrsken börjar synas på himlen då och då.
Fantastiskt fint här i Svolvaer!

På spåret

Sovit väldigt bra på tåget. Hela vägen från hösten till vintern.
Är i skrivande stund nästan i Gällivare. Räknar med att vara i
svolvaer ca 16:00 i eftermiddag. Imorgon hoppas vi späckhuggare.

mycket nu

Tidiga mornar och sena kvällar nu känns det som. Mörkt när man går till jobbet och mörkt när man går hem.
Märker ingen skillnad av tidsomställning. Och i morse dalade regndropparna ner. Det är så det snöar i GBG.
Egentligen är det inte så tidiga mornar, jag är på jobbet ca 08:00. Tisdag och Torsdag gymar jag innan. Fredag försöker jag ta mig till 06:45 yogan.
Men det är mycket på jobbet nu, och det är kul. Jag gillar känslan av att prestera. Men jag ska försöka undvika att göra det till en vana att jobba över. De två senaste veckorna får klassas som undantag.
Det är för övrigt mycket trevligare att vakna på mornarna nu sedan jag köp en klockradio till Anna. Inga arga mobiltelefoner som gapar på en på morgonen utan bara 06:00 nyheterna. Mobiltelefonen får inte komma in i sovrummet längre.