påskblock

På skärtorsdagen bar det av till Vånga och närliggande boulderparadis, Kjugekull, för att tillbringa påsken med Bouldrande och vänner, nya och gamla. Bouldring är inte något jag och Anna ägnat oss åt men vi hade mycket kul med det. Vi var 7 vuxna och 5 barn (ca 1 till 2 år gamla) så det var inte så utvilande men rätt häftigt. 
Full uppsättning bilder finns i galleriet och en mer utgallrad variant på Flickr.
På hemvägen tittade vi också in på lunch hos mormor som äntligen fick träffa Simone igen.
Anna Bouldrar

Simone i våren

Ungar

(Min) Mormor och Simone

Simone versus middagslur

Det händer så mycket, vi lämnar Anna på jobbet, leker hemma, går ut bland alla solgalna människor, kör mera bil, vandrar vid havet... Ja, det händer så mycket att Simone inte vill luta sig tillbaka i vagnen och somna. Men sömnen kommer ändå och då ser det ut så här:



Helg- As It Should Be

Hängde i parken och fotade och läste medan Sim sov på lördagen 
Mycket blommor nu, vasst

Vi firade att vi överlevt ett år som föräldrar med att ha barnvakter och gå till Cucina Italiana. fantastiskt god mat och bra upplägg! Välj stora eller lilla menyn och sedan väljer ägaren ut vad menyn består av.Vi tog stora menyn och tillbringade sedan tre och en halv timme med att avnjuta nio rätter. Anna har beskrivit mer på sin blogg. 

På Söndagen blev det klättring ute för första gången med hela familjen. Så djävla kul att komma ut!

Även varm lunch serverades till Simone eftersom det var lite kyligt trots solen.

Anna som knappt klättrat på två år visade inga tecken på att rostat sönder och jag hoppas att hon har mycket muskelvärk imorgon. Det var grymt kul att komma ut och gör vi det oftare ska vi förhoppningsvis komma upp i formen vi var innan graviditeten då vi ledde på 6:or. Nu var jag rätt darrig på att topprepa en femma, särskilt efter att ha klättrat tre leder innan.

Nya dagar far förbi







Onsdag var lugnt hemma, vilket ofta är jobbigare än fullt upp tycker jag.






På torsdag var det våfflor och lek uppe vid delsjön i solen.






Och idag lek i parken vid vasakyrkan






Och efter det lunch med monster Ewa och hennes kompis. Mycket kul.
Nu sover vi i parken...

Location:Carlanderskaparken

Attacklek

Tisdagen var något av det regnigaste på länge. Men vad gjorde det, vi tog bilen till Thirias och Ninni i Lysekil. Det var en höjdare för oss båda! Barnen lekte som tokiga med varandra, leksaker och oss. Nu leker de så mycket själva att jag och Ninni får tid att prata ganska ostört. Grymt kul, Simone sov som en stock efter detta.

Simone och Thirias

Jag har tagit rätt många bilder på barnen under dagen och har lagt dem i mitt galleri, klicka på länken och ta en titt på hulliganerna.

Dagen i bilder

Vi började dagen med lek hemma på förmiddagen


Sedan gick vi till delsjön och åt våffla med Jörgen



Efter att Anna kom hem spelade jag badminton mot min far och hans kollega för första gången på tre månader. Det gick bra men mina lena babyhänder fick blåser som sprack



/Micke

Location:Vågmästaregatan,Göteborg,Sverige

Vårhelg

Ett utdrag bilder från helgen, det kommer snart fler på galleriet när jag är klar med dem...

Lördag var dagen vi satt för att fira Simones ettårsdag
Då kan man väl säga att det är vår, som de flesta nog upptäckte i helgen.
 

Vi hade födelsedagsfirande för Simone, hon fick massa fina saker och det var mycket trevligt

Anna hade bakat morotstårta som var grymt god.

Söndag var vi ute i vårvädret i ett stökigt Göteborg. renhållningen manifesterar genom att inte täda gatorna ovh polisen fyllde upp varenda gathörn för att hålla styr på stökiga demonstranter och motdemonstranter. Vi ignorerade allt och njöt av en fin dag:
På söndagen var vi ute för att införskaffa skor till Simone och inviga dem på lekplats. Denna gång var det sanden som var intressantast.


Men det mesta var kul







/Micke

Nya appar

Testar ett lite mobilare bloggande, har klippt ihop lite filmande från igår i mobilen.

YouTube Video


/Micke

Location:Eklandagatan,Göteborg,Sverige

skön dag

Hade inga planer idag men det skötte sig självt alldeles utmärkt. Johan föreslog lunch och sedan gick allt i ett. Gymet på morgonen och sedan lek hemma på förmiddagen, sova och lunch ute, därefter lekplatsen. Andra gången i Sims liv och det var en riktig hit! Gunga och gå med gåvagn var riktigt kul. Väl hemma kom Anna strax därefter och då bar det av till delsjön och äntligen fick vi invigt joggingvagnen ordenligt. Det var riktigt bra att springa med vagn och skönt att vi äntligen kom ut på det. Hemma för andra gången så var det grötdags, vilket gick bra efter att Simone fått lite älgburgare först.
Inte illa för en oplanerad dag...

Koncentrerad lek hemma

Gunga är spännande

För att inte säga  roligt

Johan ger fart

Jättekul

Promenad (Johan fotar)

Right on! (Johan Fotar)

Och lite motion

Anno Simone

En ettårig Simone utforskar nya smaker
Ett år sedan jag vaknade upp med en liten Vampyrmyra på bröstet inne på BB. Känns avlägset och jättenära. Tid har blivit något jätteabstrakt med barn och den rör sig definitivt inte linjärt.
Jag tycker Anna har uttryckt det jättebra på sin blogg om hur det nya livet med Sim är.

Ettårsdagen har vi inte gjort så jättemycket av, vi spar presenterna till på lördag. Jag har däremot låtit henne smaka på nya smaker nu när hon är ett. Mestadels "förbjudna frukter" som pepparkaka, choklad (visserligen 80%) och det bästa: Ben och Jerry glass med chokladsås.

Simone har utvecklats så mycket nu att det krävs en videoblogg för att göra henne rättvisa, ska se vad jag kan göra åt det. Fast då blr det nog inte mer än ett inlägg i veckan, åtminstone med film...
Men jag börjar bli lite småtrött på ambitionen att blogga dagligen ändå...