Puss skratt sova

Nätterna börjar stabiliseras igen, måste fortfarande gå upp och söva om på natten men Sim är inte längre förbannad utan somnar snällt om. Peppar peppar. Tricket med att se till att hon skrattar när man lägger henne i sängen verkar fungera bra, det är mycket mindre protester mot att somna då. Ska ge Sova-hela-natten-kuren en allvarlig chans snart dock. Det är värt ett försök.
I tisdags var vi och lunchade med Roger på café hamngatan, mycket bra mat och barnvänligt. Lite för barnvänligt kanske eftersom det var många andra där med men både jag och Sim behöver träna på stimmighet. Under omständigheterna skötte sig Sim grymt bra ändå och det var kul att träffa Roger.
På onsdagen var det stora projektet att lämna tillbaka bilbarnstolen hos NTF och handla, tog hjäp av brorsan som alltid ställer upp när han kan. Grymt skönt att ha någon emellanåt som hjälper till att bära, leker med Simone och som är vuxet sällskap. När Anna kom hem fick hon sitt livs första pussar av sin dotter som har börjat förstå begreppet puss nu.
Och nu plötsligt är det torsdag.
Simone vid lejontrappan, lite dubbelexponerad men kul bild ändå

Sim hjälper mig hänga tvätt
Nöjd utebebis

Vinter igen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar