Rätta virket

Eller "True Grit" dom filmen heter var mycket bra, var och såg den med far och bror. Underbart foto och  underbara karaktärer.
Annars har det varit en grå dag, tagit det lugnt hemma. bokat vandrarhem för påskens utflykt till tjugekull.
Göteborg


När skeden är för långsam...

I blåsväder med farfar

Gick upp tidigt till gymet för första gången på mer än en månad. Kände att alla vändor med magsjuka och liknande verkligen tagit på krafterna. Fick till och med näsblod av den lilla ansträngningen. Men det bättrar sig nog.
Sedan en lugn förmiddag med Sim, leka, läsa för Simone till hon somnar och då läsa för mig själv.
Hade en mycket trevlig lunch med min far och en påföljande promenad på Ramberget. Det blåste kraftigt ute.
Promenerade sedan till Grimmered dit Anna kom med mat och film, Såg "Red" med Bruce Willis, underbar "feel good action" tycker jag.
En bra dag

Simone med sin farfar

back in buisness...

...or not...

De senaste två veckorna beskrivs bra på Annas blogg, Semestern var bra men alltför kort och i övrigt har vi hemsökts av sjukdom, till och med min dator har varit sjuk. Men några nya GB i ramminne och en nyinstallering av operativsystemet har gjort den gladare än någonsin. Kolla om jag kan göra något liknande med mig själv...

Massa bilder från vår semester finns i mitt Galleri, för den som inte har lust att gå igenom 150 bilder finns en avkortad variant om 50 bilder på Flickr, en fototjänst jag tänker börja begagna mig mer av då den ser ut att ha mycket bra potential för att ha säkerhetskopior av bilder samt bra organiseringssystem.
Skulle detta var för mycket så kommer väl best of the best på månadssammanställningen i början på april.

Nu är det dags att fokusera på nuet och det som är kul, såsom:
Vårkänslor

Snödroppar

Brunch med släkten

Samt två roliga bilder:
MMMMMMine...

Or mine!

inga besked men nu drar vi

Ewa och Tyson
Igår besökte jag och Sim ytterligare ett dagis men det var nog inte bästa dagen för besök då ena fröken var sjuk, några av barnen verkade inte helt krya heller och det var så isigt ute att jag var tvungen att ta en omväg för att komma fram. Därefter kom Ewa och Tyson och tog hand om Sim medan jag gick och gjorde ett ultraljud. Det enda som framkom av det var att det nog inte var gallsten jag hade i söndags för alla mina organ var i mycket bra skick. Och det var ju bra även om jag gärna vill veta vad det är för fel på magen. Hade en fortsatt trevlig dag i Ewas sällskap dock.

Idag var det blandat väder på vägen till ättestupan
Dit vi gick för att titta på min utställning
Och äta lunch med Anna
Det var mycket kul
På hemvägen fotade jag några som fotade
Såg mycket intressant ut
Fuskade och tog älvsnabben hem så att jag fick några nya fotovyer
Dramatiska himlar var det
Men nu drar vi på semester och njuter av det. finns det internet i boendet uppdaterar jag. annars ses vi om en vecka

Semlor och Gnäll

Igår hade jag planer på att vara social och planera grönlandsexpedition men efter en promenad så var jag så slut så det blev ingenting och jag gick och la mig klockan 21. Promenaden var inte superrolig heller då nästan alla vägar jag vill gå på börjar med islagd uppförsbacke, blir inget med det.
Islagd uppförsbacke
Idag har mitt humör sisådär vilket snabbt märks på Simones humör som då går mycket upp och ner. När Anna kom hem så bakade hon semlor på min begäran, jag har längtat efter hemgjorda semlor i två veckor, menar verkligen längtat! Säkert inte det bästa för magen men nu så skall jag vara snäll mot den, när jag fått min semla.

Sim gillar blodapelsin
Och gnäller när hon inte får som hon vill...
Anna knådar
Göra semla med klängig bebis är en konst
Voila!

Magfan

I måndags testade jag att lägga om kosten för att försöka få bukt med mina magproblem. Jag tog bort de flesta kolhydraterna typ LCHF. Och min mage blev omgående bra och jag har haft en normal mage hela veckan. Vi har gjort långa promenader, varit på universeum två gånger, träffat kompisar och tittat på dagisar. Helt grym vecka med världens bästa bäbis, pappaliv as it should be.
Men på Söndagen fick jag ett gallstensanfall och fick tillbringa ett dygn på akuten och känner mig nu rätt sliten...
Isigt i Änggården
banan på universeum
Lek på Glädjebubblan
Promenand
Simone gungar
Kaffe i Solen
Utelunch på lördagen
Införskaffat löparbarnvagn för vårturer


Gallstenssöndag

Utställd!


Min första fotoutställning  är ett faktum. Anna såg till att jag fick ställa ut min fotoserie "blickar mot Hisingen" på café ättestupan. Det är en frukost och lunchresturang på hisingen med goda soppor och pajer. Känns jätteroligt tycker jag, det är väldigt kul att Anna engagerar sig så mycket i mitt fotointresse, för hon gör väldigt mycket i form av konstruktiv kritik och ideer. Hon är rätt duktig själv men fotar inte så mycket just nu. Hoppas på att snart ta en liten lunchdate vid utställningen snart.
Annars så har vi idag börjat besöka potentiella dagis för att få en uppfattning om utbudet häromkring. Att det finns så få platser och så många barn...