sent igen

Det här med att blogga är mycket som att fotografera. För att det ska få det där lilla extra så måste man komma över att det kan vara obekvämt och bara göra det när tillfälle ges. När det gäller foto så är det ju de tillfällen då man helst ligger lågt eller åtminstone hellre tryggt och säkert utsatt och obekväm med kamera och när det gäller bloggande att strunta i att man är trött och ta sig tio minuter en kvart till att skriva. Det har jag inte gjort nu och det som kändes som att det skulle bli bra att skriva då var färskvara, och blir bara korta opersonliga recaps nu.
Veckan började i alla fall med att att jag och Stefan halv åtta på måndag morgon svängde in med en svart suv med tonade rutor på K-rauta i Bromma och köpte två spadar och svarta sopsäckar...
Sedan var det två långa men roliga dagar med fältarbete och efter det tre dagar på kontoret med lite allt möjligt jobb inklusive behandling av fältdatat. Helgen hade alla förutsättningar att vara bra och bra har den varit men en liten hinna av trötthet och retlighet har tagit bort det där extra som förra helgen hade. Även om lördagsfrukost ute är grymt.
Bilder:
Skogsfynd

Grävde gropar i skogen som vi undersökte

Tidig morgon i fält

Höstplöjning

Sim funderar över ett fat med bullar, som var prydnad

Sim erbjuder Anna en pall på Rhöska
 

1 kommentar:

  1. ibland är det ju som Nike reklamen säger "just do it". Inte alltid så lätt som det låter. Men lämnar en nöjd efteråt om man faktiskt biter ihop och gör det. Vad det än må vara av träning, städning, foto, skriva whatever. Man är alltid nöjd efteråt. Gillar fotot med skallen i skogen. Och det med traktorn. Fotot med din kollega på alla fyra i skogen med en konstig min i ansiktet kan tolkas på lite olika sätt.
    Helgen helt ok. Kanske hade för höga förväntningar baserat på vad vi hade önskat och vad det blev. Brukar alltid kännas lite fel efteråt då.
    //anna

    SvaraRadera