Kort resumé

Letar efter en lagom intervall att göra blogginlägg, dagligen känns lite som att det är för stort informationsflöde, särskillt när det inte alltid hänt så mycket. Men som nu, två gånger på en vecka är lite väl glest och blir för komprimerat. Ska försöka hålla mig till varannan dag ca i fortsättningen.
Simone har ökat sin fysiska aktivitet något otroligt och med den har aptiten ökat det dubbla. Äter tacksamt det mesta numera. Hon sover också bättre på nätterna generellt sett men vill inte lägga sig på kvällen för att kroppen spritter av rörelse även om hjärnan är trött. 
Här följer lite bilder:
Gammelfarfar och Unni var på besök och bjöd på middag, jättekul hade vi och Simone tyckte om det. Fyra generationer och Sim i centrum

Det kom mera snö och blev lite varmare

Simone borde här ha sovit för länge sedan men föräldrarna är för trötta för att lägga henne när hon är så intresserad av allt runt omkring och på jättebra humör.

Det blev plusgrader och vi är glada att ha breda hjul på barnvagnen

Ett slaskigt Göteborg på lördagen

Simone var nöjd

Och håller stilen

Såg barn som åkte pulka vid näckrosdammen, nästa vinter kommer kanske Sim vara en dem

Och nu är kylan tillbaka, massa kläder att ta på och massa att ta av. Men jag ska inte vara så lat på att gå ut som jag varit denna vecka.

2 kommentarer:

  1. fina fina bilder. Och fina Sim. Att sova med henne brevid sig är som att försöka sova med en liten överenergisk apa. Viftar med händerna, viftar med fötterna, det är bara svansen som fattas. Och sen passar på att sova i barnvagnen när alla andra är trötta men måste vara vakna.

    SvaraRadera
  2. Victor är oxå en kvällsviftare- aldrig har det funnits så mkt energi som när föräldrarna tycker att han ska sova =)// Maria

    SvaraRadera