från staden till landet

Det blev ingen fisk i torsdags, det blåste hårt så det blev biljard och några öl på krogen istället. Desto mer livat var det på fredagen då det var U2 på kvällen.
Jag och Anna "förfestade" mycket gott genom att göra fiskfärsbiffar med sallad och sås + drinkar och vin till det innan vi mycket belåtna gick ner till Ullevi och såg monsterscenen i sin helhet.

Jag tyckte konsären var grymt bra! Jag är ingen U2 fantast men kan inte bli annat än imponerad och glad av sådana proffisionella underhållare.
Scenen som väl alla hört ngt om vid det här laget...

På lördag åkte vi upp till stugan i Dalsland för att socialisera med mina föräldrar och för att plocka svamp och blåbär. Vilket det fanns gott om. Se bildbevisen.
Jag hade tänkt fiska gädda också men fastnade i svampjakten och klockan blev alldelles för mycket för att hinna med lite ordentligt gäddfiske.
det blir fler tillfällen...
Blåbärdjungel
en del av fångsten

1 kommentar:

  1. det var en riktigt bra helg ju. Start på Dinner 22 med grym middag och sen U2 och nu har vi blåbär! Blåbär och vattenmelon är nära besläktade på totemträdet. Jag tror till och med att blåbär sitter ett snäpp högre. Och nu när mina jaktinstikter har väckts vill jag ha mer mer mer...!

    //anna

    SvaraRadera