magont och tandgnissel

5-minuters metoden gick i stöpet, dels för att det inte verkar vara något som funkar för Simone då hon inte alls reagerade "by the book" och dels för att hon fick magbesvär mot helgen. Så nu skiter vi i metoder och kurer och slappnar av. Vill hon absolut inte sova i spjälsängen så, fine, hon får sova med oss. Det finns lösningar på allt. I och med att spjälsängen numera dessutom är lägenhetens mest hatade möbel (av Simone) så sover vi dagslurar i sängen eller på promenad. Det funkar bra för mig att ligga och läsa (eller sova) när hon tar sina lurar.  
dagslur i sängen, rätt mysigt trots allt

Nu verkar Simones magproblem vara på väg bort och aptiten börjar återkomma, tyvär så har de övergått på mig så jag är sängliggande när det går och gör så lite som möjligt.

Simone mumsar i sig en efterättspåse, det är mycket roligt att äta direkt ur påsen

En annan faktor som nog också spelar in nu är att tand nummer 5 och 6 är på väg fram i överkäken och verkar klia mycket mer än de tidigare. det gör också att hon har börjat gnissla tänder igen, mycket obehagligt ljud.

Sim kliar på tand nummer 5 med skeden

Hoppas nu att jag vaknar frisk i morgon så att alla helgplaner går vägen och att Anna kan jobba och tjäna pengar åt oss...

1 kommentar:

  1. gick inte så snabbt med att bli frisk som planerat. Men å andra sidan så fanns det vissa fördelar med att vara hemma. Till exempel att få hänga med Sim i fyra dagar. Vilket hjälper mot mitt gnagande dåliga samvete. Och hon slappnade verkligen av efter ett tag då hon märkte att vi var hemma alla tre. Dåliga och bra grejer med allt. Och sovandet får vi väl ordning på förr eller senare.

    SvaraRadera