långlopp

Sprang finalloppet på lördagen, 18,8 km, och det var nog första gången jag sprungit ett lopp och känt att det var kul medan jag sprang det. Framför allt sträckan mellan 10 och 15 km var kul. leriga små stigar med drogromantisk country i hörlurarna, det var riktigt kul trots att folk var i vägen framför och det var mycket uppför. Resten av loppet kändes bra med men det var det bästa, tiden var över förväntan för mig ,1:52 timmar, även om det i sig inte är någon höjdartid så är det ngt av det bästa jag presterat eftersom jag inte sprungit något så här långt på två år.
Lite lustigt att de typer av löpning jag gillar bäst är när det blir jobbigt, leriga stigar eller ute med barnvagn. Misstänker att det känns bra för att jag känner mig stark när jag gör såna saker.
På söndagen blev det naturhistoriska museet och storhandling, bra dag även om jag blev orolig för Sim på kvällen då hon plötsligt blev snuvig och hängig, verkade som om de gick över igen när hon skulle sova men vi får se hur natten blir och vad som väntar i morgon...
I övrigt skall väl nämnas att jag på fredagen hann tröffa Jörgen ett tag och att brorsan stod ut med mig för tredje dagen i rad när han hjälpte till att flytta bord och passa Sim (och socialisera med mig med för den delen).
efter 2km löpning, bara 16,8km kvar...

MuseumSim 

1 kommentar:

  1. på vissa foton ser hon så himla stor ut. Och när hon blir dålgit och sjuk känns hon så väldigt liten och ynklig. Det är konstigt. Bebis ibland och liten människa ibland. Men så kommer det nog vara många gånger framöver. Jag tycker du var grymt bra som sprang så långt. Speciellt med tanke på hur mycket (lite) du har tränat innan. Helgenrna går så väldigt snabbt tycker jag. Det känns som vi inte gör någonting alls, men faktiskt, om man scrollar tillbaka några veckor så gör vi rätt mycket trots allt. Hoppas ni får en bra dag idag, och att Sim blir frisk snabbt.
    //anna

    SvaraRadera