stormen före lugnet

Blev ganska intensiv torsdag, för mig. Först till jobbet för att träffa lite kollegor och börka få lite intryck av vad som väntar när jag kommer tillbaka, sedan hem och äta lunch/fika med mina föräldrar och Rikard som återkommit från Kanada. Sim kände igen dem alla inklusive Rikard som varit borta i tre veckor. Sedan sova 45 min och så åkte vi till Lek och buslandet på Hisingen för att träffa Anders med barn. För mig var väl inte lek och buslandet en odelat positiv upplevelse, men sim hade kul även om det är minst lika kul i skogen (samt roligare för mig i skogen, har ibland lite svårt för den påtvingade socialisering med främmande människor som barn innebär).
Trots allt detta ville Sim inte somna förrän 22:00, jag som hade sett fram emot lite quality time mellan mig och fotoprogrammen innan Anna kom hem från jobbet. Tough shit, det blev iallafall ett mycket kul Bones avsnitt innan läggdags och idag sov jag och Sim till halv nio (Anna var redan på jobbet igen då).
Idag tar vi det mycket lugnt. 
Vagnproblem på backaplan

Det roligaste i ett bollhav är att ge bort bollarna

Studsmadrasser gillar vi jämnt

Och idag tar vi det bara lugnt


1 kommentar:

  1. tycker fotöljbilden är jättefin. Visar verkligen en ta det lugnt stämning. Och jag tror det kommer dröja länge innan jag sätter min fot på lek och buslandet. Det drar inte alls. Men bra att ha sätt det en gång så man vet vad att undvika ;-)

    SvaraRadera