Globeroller

Så fick Simone chansen att bocka av sitt andra utlandsbesök, denna gång Belgien (Schweiz var det förra). Bakrunden till detta är att Anna skulle ner med jobbet och eftersom Simones farmor bor i Bryssel var det ju ett utmärkt tillfälle för hela familjen att åka ner. Men för att få biljetter som var prisvärda nog att för mig och Simone att åka ner så åkte vi med ett annat flyg än Anna. På tisdag morgon körde Anna oss till flyget och tog farväl för att ansluta på kvällen
Resan gick rätt så problemfritt utöver tio minuters tröttskrik på flyget mellan Köpenhamn och Bryssel, men tio minuter av fyra och en halv timme känns helt OK. Väl i Bryssel hade min mor tagit eftermiddagen ledigt för att vara med oss, så det blev först ett eftermiddagsmål...
Följt av lite musikaliska övningar, vilket Simone tyckte var lika roligt som sin farmor (vilket syns tydligare på föregående inlägg...
Sedan en promenad i parken och hälsa på hundar...
gå runt fontän innan vi skaffade kvällsmat och hade en trevlig kväll hemma.
På onsdagen så följde vi farmor till jobbet på morgonen i ett rätt spännande morgonljus, tog lite bilder vid Montgomery
lekte med HDR-appen på iphonen igen
på väg tillbaka för lite second breakfast så såg vi en av Bryssels sötare uteliggare
efter frukost och vila gick vi ut igen för en lunch med farmor och träffade hennes kollegor, Simone kände på känslan "in the hood"
Och i "the EU-hood"
Vi åt ett eftermiddagsmål i en park utanför naturhistoriska museet
Promenerade igen EU-kvarteren igen, där gammal rivning och konstruktion samsas med nya spegeltäckta "Dallas"-byggnader
Och idag bar det av hem igen, det gick jättebra men Simone var mycket trött nu på kvällen, inget gnäll men efter kvällsbadet så somnade hon direkt utan någon instoppning alls, hoppas att hon sover tryggt trotts alla intensiva intryck under de senaste dagarna.
Jag funderade först på titeln "Globetrotter bäbis" men det känns lite pretantiöst och hon kan ju inte "trotta" alls, inte en globecrawla helt, men helt klart rulla. Sedan är det ju en rätt begränsad del av globen men ändå.
Nedan bild på "världsvan" airport-baby

2 kommentarer:

  1. grymma bilder. Min favorit är den första dock. Kanske inte den mest uppseendeväckande men jag tycker mycket om känslan i den.

    Annars tycker jag det är grymt bra jobbat av dig som har fixat långa flygresor med byten och bussar och förseningar helt utan problem. Och även en heldag/kväll utan slurk.

    SvaraRadera
  2. Gillar den sista bilden. Hon ser allt gooood ut =)
    //Maria

    SvaraRadera