bakis

Chokladmuffins 
Nä, inget supande i söndags men under måndag förmiddag bakade jag faktiskt av min egen fria vilja, måste ju passa på att vara lite huslig nu när jag har chansen. De blev rätt bra tycker jag själv, Anna fick vara försökskanin Nr1 och sedan under tisdagen ska jag testa på mina kollegor under ett litet besök på jobbet. Simone lärde sig under dagen att inte bara klappa på böckerna i bokhyllan utan att börja plocka ut dem också. 

Eftermiddagen kändes mer som den bakis rubriken insinuerar, dock utan någon rolig fylla innan. Anna kom hem tidigt vilket borde varit kul men jag blev mycket irriterad över att Simone tvunget måste få amma när hon kommer nära sin mamma, om mamma har varit borta längre än en timme. Det känns inte snällt mot någon om det är så att Anna kommer hem när det inte är slurkdags. Sim blir arg för att hon inte får slurk, mamma blir ledsen för att hon inte kan krama på sin dotter och pappa blir irriterad över att han måste ta hand om en arg bäbis istället för glad dotter. 
Återigen, jag vet att det är vanor och instinkter som spelar in men i vissa lägen så hjälper inte den vetskapen när Sim är arg, Anna har en jättejobbig hosta och jag börjar känna mig trött (trots att jag får sova rätt bra på nätterna även om det är jag som tar hand om Sim när och om hon vaknar). Men det blev en kul badminton med min far även om det blev lite för lite socialiserat, antagligen till följd av mitt humör som gjorde mig osocial.
Men någon gång vid halv nio på tisdag (idag) gick det dåliga humöret över och nu är allt bra igen, till nästa gång

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar